sreda, december 21, 2005

Trendi osebnega iskanja

Če slučajno niste vedeli, vam Google omogoča vpogled v zgodovino iskanja. Za to morate biti prijavljeni v eno od Google storitev (ponavadi gre za GMail). Če ste vpisani v storitev, potem Google zapisuje zgodovino vaših iskanj, do katerih dostopate s klikom na "Search History" v zgornjem levem kotu strani. Danes so dodali še eno zanimivost, ki se imenuje Trendi. Ta vam prikazuje katera so vaša najpogostejša iskanja, katere strani ste najpogosteje obiskali, koliko iskanj ste opravili v določenih mesecih in kateri dan v tednu opravite največ iskanj. Prav tako vam analizira tudi koliko iskanj opravite ob določeni uri. Koristen je tudi vpogled v to, kaj iščejo ljudje, ki iščejo podobne stvari kot vi.

Osebno sem največ iskanj opravil junija (670), največ iskanj pa naredim v sredo (606). Največ iščem med osmo in drugo uro, pravi vrhunec pa dosežem opoldne, ko sem opravil kar 367 iskanj. Ljudje s podobnimi iskalnimi navadami iščejo naslednje zanimive termine: "Miss sveta", "krvavec" in "ark linux". Heh.

Izgleda pa stvar približno takole:
1 komentar:

voip word pravi ...

nice site
http://www.voip-world.us

Incoming phone calls can be automatically routed to your VoIP phone, regardless of where you are connected to the network.
Take your VoIP phone with you on a trip, and wherever you connect to the Internet, you can receive incoming calls.
Free phone numbers for use with VoIP are available in the USA, UK and other countries from organizations such as VoIP User.
Call center agents using VoIP phones can work from anywhere with a sufficiently fast and stable Internet connection.