torek, oktober 04, 2005

Stvar pri programski opremi je taka, da le težko zamenjaš aplikacije, ki si se jih navadil. Na primer: za branje RSS novic uporabljam Bloglines in nova spletna stran bi morala biti zelo zelo dobra, da bi zamenjal Bloglines. Tako sem naletel na spletno stran RocketInfo RSS Reader, ki sicer izgleda zelo zanimivo, vendar preprosto ne ponuja vseh tistih malenkosti, ki naredijo Bloglines tako zelo kul. Tako jim na primer manjka poseben gumb, s katerim se lahko preprosto naročiš na novice z določene strani, manjka jim seznam najpogosteje branih blogov ali strani in manjka jim integracija s Firefoxom.

Po drugi strani pa ima zelo privlačen vmesnik in deluje izredno hitro. Seveda pa tehnologija pri teh stvareh ni najpomembnejša. Najpomembnejša je uporabniška skupnost, kar je tisto, kar Bloglines naredi tako zelo uporaben in kul.

1 komentar:

Linda Johnson pravi ...

The Rise of Individual Credibility
The best business blogs come from the employees, not the bosses. They have more time, and are less prone to marketing gobbledygook and gnomic platitudes.
Find out how you can buy & sell anything, like things related to music on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like music!