torek, marec 14, 2006

Trač naš vsakdanji

Ena mojih šibkih točk (in imam jih nešteto) je tudi naklonjenost tračem. Niti ne kupujem raznih revij in ne gledam raznih E+ in podobno, vendar če imam priložnost, vsekakor pregledam strani, da bi videl kaj se dogaja z Jennifer Anniston, Bradom Pittom, Catherine Zeta Jones ali kakšno drugo zvezdo. Blogi so bili za tovrstne trače pravo razodetje, saj so trač blogi po popularnosti in razširjenosti skoraj zagotovo na tretjem mestu, takoj za tehnologijo in politiko.

No, pred časom sem pisal o posebnih orodjih za bloge, ki ocenjujejo, katere teme so v določenem najbolj priljubljene in komentirane. Sedaj je poleg take strani za politiko in tehnologijo na voljo tudi taka za trač strani. Imenuje se WeSmirch in izvedel sem, da je Michael Douglas zagovornik Jennifer Anniston, Angelina Jolie načrtuje poroko, Kevin Federline si želi postati slačifant, Sex Pistols niso želeli postati člani Rock'n'roll Hall of Fame, Chef iz South Parka noče več nastopati, ker sta se avtorja zajebavala iz scientologoije, Charlize Theron je spet samska, Keanu Reeves ignorira govorice o svoji homoseksualnosti in Lindsay Lohan meni, da je seks "groovy". No, jaz tudi.


1 komentar:

Anonimni pravi ...

Al pa bereš www.livejournal.com/community/ohnotheydidnt in isto tako vse to izveš v petih minutah. ;) Folk na tem communityju res deluje kot skoraj-avtomatski filter za vsebine s celega neta. :))