nedelja, december 03, 2006

Iščejo se Trefaltovi nagrajenci

Tale je precej mimo uradne teme mojega bloga, ampak me vseeno matra. V glavnem, zadnjič sem tik pred spanjem dobil fiksno idejo, da bi rad spoznal, ali vsaj slišal izkušnjo nekoga, ki je bil/a na Trefaltovi oddaji, mislim, da se ji je reklo "Kolo Sreče". To je bila tista oddaja, ko so družine tekale po studiju in odpirale skrinje. V skrinjah so bile vedno kakšne kul nagrade, kot na primer celotna paleta izdelkov Gorenjke ali kaj podobnega.

V glavnem ... Ali je kdo bil na tej oddaji, oziroma ali pozna koga, ki je bil. Nagrada, se sprašujete? No, če dobim zanesljive informacije, potem se lahko zmenimo za pivo ali pico. Ker je ravno ena črka razlike med obema ;).

Update: Zvedel sem že za dva nagrajenca. Sedaj pa si moram domisliti kaj sploh hočem z njima, saj ravno jasne zamisli niti nisem imel. Zdaj sem v situaciji, ko sem vrgel kepo na hribu, ob vznožju pa s strahom gledajo, kaj se bo zgodilo. Razmišljam o čisto kratkem intervjuju po mailu, da teh ljudi ne bom preveč obremenjeval. Hvala Hirkani in Hadu, da sta se potrudila. Hirkani z iskanjem, Had pa s svojim linkom na blogu.

7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Mislim, da poznam eno, oziroma njeno sestro, ki je zadela na Kolesu sreče. Moram povprašat, da bo ziher :)

Unknown pravi ...

Kul. Ko dobim prave informacije pa seveda lahko zahtevaš kavo ali kakšno drugo nadomestilo za svoj trud in prijaznost.

Anonimni pravi ...

Kakšno nadmestilo neki le... Samo en mejl sem poslala. Počakajva najprej na odgovor :)

Anonimni pravi ...

No, sem jo našla. Je prava. Kar ona osebno, ne njena sestra. Preden ti dam njen mejl, želi vedet, zakaj to rabiš? :)

Anonimni pravi ...

Nasel moznost komentiranja :). Na Hadovem blogu sem videl, da se isce nekdo, ki je kdaj sodeloval. Jaz sem eden izmed tistih :p ... bilo je pa ze davno tega... nevem ... kaksnih 20 let...

Lp
Thomas

Anonimni pravi ...

Aja... se tole... Za kontakt vprasaj Hada...

Lp
Thomas

Anonimni pravi ...

sem posredoval mail :)

in res je malce cuden blogger :)